söndag 4 januari 2009

"Brrr.. sa Kasper när han såg en naken häst"...

En dag som denna har jag två alternativ i min lägenhet; att inte dra upp gardinerna och därmed inte njuta av det fina vinterljuset eller dra upp gardinerna och släppa förbi ännu mer kyla.

Faktum är att stora fönster som jag har i min lägenhet är väldigt dåligt när det är -15 grader... ja, även på sommaren när solen ligger på. Har gjort vad jag kan för att stoppa värsta kylan att tränga in, stängt ventiler, hängt upp/lagt filtar på de värsta ställen men nja det går väl sådär.

Borde gå ut med soporna också men brrrr... det är inte så lockande. Egentligen tycker jag det är väldigt fint med snö och kyla men jag gillar inte att frysa. Ska man ut ska man klä sig därefter och att dra på alla varma kläder för att slänga sopor eller sitta med det på inomhus känns fel. Men i morgon måste jag gå ut hur det än är för i morgon börjar jag jobba.

Såg ni matchen i går kväll? Jag hade samma känsla som jag brukade han när "BenganBoys" spelade handboll, att det nog ordnar sig mot slutet trots allt. Ett tag i andra halvlek började jag dock tveka. Det var så typiskt också att det var Kanadensiska domare (säger inte mer om det). Men det blev ju seger! Och det var riktigt roligt att se Tedenby dribbla bort slovakerna. Jag hade svårt att sova efter det där. Tackar ödmjukast för att finalen går natten mot tisdag (som är röd dag = ledig), då jag verkligen vill se den.

Inga kommentarer: