måndag 18 augusti 2008

När häcken är som sämst...

Strax innan Susanna Kallurs semifinallopp lade SVT Play av på jobbet, det var lögn att få det att fungera, SVT.se var överbelastat. Vi tog till radiosporten som backup, men så ca två sekunder innan startskottet kom bilden tillbaka och vi som tittade jublade i någon hundradels sekund, för när vi precis förstått vem av tjejerna som var Sanna så föll hon. Jag trodde knappt det var sant, det stack till i hjärtat. "NEEEEEEJ" Det är så förbannat tråkigt! Konstigt bara att tidningarna inte skriver fiasko om det, funderar lite på hur de tänker (inte för att jag tycker det är fiasko men tidningarna tycker ju om att kalla sånt fiasko).

Det var inte heller roligt att vakna till herrarnas 110m häck försök där Liu Xiang pinade sig ner i startblocket och sedan tvingades bryta. Med de förväntningar som det kinesiska folket hade på honom, måste det varit en enorm press och hemsk känsla att behöva lämna arenan utan ett enda lopp.

Så måste jag hylla det brasilianska damfotbollslandslaget. Slutet på matchen mot tyskorna, vilka mål! Och att de gjordes mot Tyskland kändes extra härligt. Hoppas de vinner OS GULDET!

Inga kommentarer: